|
Post by Krissu on Jan 6, 2008 11:19:04 GMT -5
My Chemical Romance on rock/emo bänd New Jersey-st, USA-st. Bänd alustas oma tegevust 2000-nda aasta algul. Bänd koosneb viiest liikmest: laulja Gerard Arthur Way, kitarrist ja taustalaulja Frank Anthony Iero, kitarrist Ray Toro, bassist Micheal James Way ja trummar Bob Bryar. Täisnimi: Gerard Arthur Way Asukoht bändis: laulja Kodulinn: Newark, New Jersey Sünnipäev: 9. aprill 1977 Tähtkuju: Jäär Juuksed: mustad Silmad: hallikassinised Suitsetab: jah Täisnimi: Frank Anthony Iero Asukoht bändis: kitarr ja taustalaulja Tähtkuju: Skorpion Sünnipäev: 31. oktoober 1981 Kodulinn: Belleville, New Jersey Suitsetab: jah Nimi: Ray Toro Asukoht bändis: kitarr Sünnipäev: 15. juuni 1977 Tähtkuju: Vähk Täisnimi: Micheal James Way Asukoht bändis: bassist Tähtkuju: Kaalud Sünnipäev: 10. september 1980 Suitsetab: jah Lemmik toit: sushi Nimi: Bob Bryar Asukoht bändis: trummid Sünnipäev: 31. detsember 1980 Tähtkuju: Kaljukits Kodulinn: Illinois, Chicago Ametlik leht: www.mychemicalromance.com/ Mida arvate?
|
|
|
Post by Mariell on Jan 6, 2008 11:45:33 GMT -5
nad on jubedaaad, minumeelest
|
|
|
Post by Krissu on Jan 6, 2008 11:50:53 GMT -5
Mulle lood meeldivad...kõik vist ja see laulja (Gerard) on ka täitsa kena, va siis kui ta blond oli..mustad juuksed sobivad talle PALJU paremini
|
|
|
Post by Mariell on Jan 6, 2008 11:58:37 GMT -5
see me vaatasime sõbrannaga ühte videot ja seal oli, et ta kannab naiste aluspesu...okeii...ma tean, et see oli naljaga XD aga mul viskasid üle
|
|
|
Post by Lisette on Jan 7, 2008 12:37:27 GMT -5
Mulle lood meeldivad...kõik vist ja see laulja (Gerard) on ka täitsa kena, va siis kui ta blond oli..mustad juuksed sobivad talle PALJU paremini nõustun krissuga , blondina on ta koledam. Aga ''Dead'' on hea lugu ja ''Teenagers (vms)'' ka , eriti ei kuula , aega pole. Muud laulud käivad kõvast üle sellest , aga maitse üle ei vaielda
|
|