|
Post by Krissu on Jan 9, 2008 12:52:42 GMT -5
Siin saab rääkida sellest, mis seondub 2008. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusega. Eestit 2006. aastal Ateenas Eurovisioonil esindanud rootslanna Sandra Oxenryd üritab nüüd pääseda esindama Poolat. Lauljatar on pääsenud finalistide hulka looga "Super Heroes".
|
|
|
Post by Lisette on Jan 9, 2008 13:01:14 GMT -5
ei eurovisioon on suht karm , ma ei mõika eriti mitte midagi , ainult muusikast saan aru ;d
|
|
|
Post by Krissu on Jan 9, 2008 13:03:41 GMT -5
iiihhh...ma armastan Eurovisiooni see on nagu asi, mis mulle tõeliselt meeldib ja koguaeg vahin seda + pooolfinaali asi mida ma koguaeg ootan
|
|
maria
Värske liituja
|
Post by maria on Jan 10, 2008 5:36:32 GMT -5
mai vaata mitte kunagi seda , mai tea , kõik on läinud seal nii mõtetuks ja sinna valitakse selliseid lauljaid , keda ple mitte kunagi kuulnud jne . KÕik on läinud riikidevaheliseks jamaks , sest hääletamisest on näha , et näiteks prantsusmaa , hispaania , inglismaa ja teised suured riigid ei saand läbi . Aga poolfinaalis nad ei ole :/ täielik sohk ! Nõme ja lame .
|
|
|
Post by Krissu on Jan 10, 2008 9:46:43 GMT -5
need suurriigid ei osale kunagi poolfinaalis, sest nemad algatasid Eurovisiooni lauluvõistluse ja tänu sellele on nad koguaeg otse finaalis
|
|
Diana-Maria*
Postitaja
Janne said: "Sellel pildil oled sina ja Chris XD"
|
Post by Diana-Maria* on Feb 2, 2008 16:32:53 GMT -5
eestit läheb esindama Kreisiraadio :S Me ei pääse ealeski Eurovisiooni eelvoorust edasi
|
|
|
Post by Krissu on Feb 3, 2008 4:47:08 GMT -5
mulle ka EI meeldinud..nagu jah..vb arvatakse, et sellega pannakse meid nüüd tähele ja saame edasi..aga no paljud on seda teinud juba (saatnud midagi VÄGA teistsugust ja imelikku sinna, aga alati pole see õnnestunud)..nt. Ukraina ja Taani eelmine aasta PS! see on ainult minu arvamus, kindlasti kellegile meeldis see ja siis ärge pange minu juttu tähele..arvamusi on ju erinevaid
|
|
|
Post by jannnu on Feb 19, 2008 7:45:06 GMT -5
ljeto sevet, eto ljeto svet SEN NIIHEA LAUL JU:d. mis te hädaldate, nad saavad ikka ennem edasi kui mingi birgit õigemeel nohh . tegeltjah, eurovisioon ongi suht üks suursuur NALI, minugipoolest, las nad lähevad sinna. midagi ei juhtu, kui ei võida, samas midagi ei juhtu erilist kas siis kui võidame, eestastel nikuinii pole erilist lootust võitta, mul on pohhui sellest tegelt . mõtetu asi .
|
|
|
Post by Lisette on Mar 5, 2008 0:13:39 GMT -5
tegelt no , kreisikad tegid ainultnalja sellega xxdd . aga noo , las esinevad seal kui tahavad , võitu ei ole me saanud eelmine aasta ja ei pruugi saada ka järgmine aasta , seeega vahet pole ju ?
|
|
Tauri
Värske liituja
|
Post by Tauri on Mar 12, 2008 12:27:09 GMT -5
Mõttetu värk..
|
|